Welkom bij De Wolf Design

Bij De Wolf Design in Sint-Pieters-Leeuw kunt u terecht voor keukens, inbouwkasten, dressings, badkamermeubelen en interieurinrichting op maat in duurzaam verlijmde  laminaat.

Bij renovaties voeren wij ook uw elektriciteit- & loodgieterijwerken uit, als u dat wenst.

Alle maatkasten worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor we een oplossing kunnen bieden voor elke klant. Onze familiezaak, die werd opgericht in 1979,  is gespecialiseerd in echt maatwerk.

De Wolf Design - Keukens | Sint-pieters-Leeuw maatwerk dressings & badkamer
   
   

Topkwaliteit

U kunt bij ons terecht voor alle stijlen. Of u nu een moderne keuken of klassieke inbouwkasten wilt, van topkwaliteit aan een betaalbare prijs bent u verzekerd.

We werken met een uitmuntend team van ervaren vakmensen. Een team waarbij u, ook vele jaren na de plaatsing, nog steeds terecht kunt met al uw vragen of voor eventuele reparaties en het vervangen van toestellen.

Showroom Sint-Pieters-Leeuw

Kom gerust langs in onze showroom te Sint-Pieters-Leeuw waar u steeds de nieuwste keukens, kasten en inbouwtoestellen kunt ontdekken. Ook hebben we regelmatig toonzaalmodellen te koop aan zeer interessante prijzen.

Het verheugt ons regelmatig te mogen vernemen dat ons vakmanschap als ontwerper-fabrikant, onze jarenlange ervaring en excellente service en advies (ja, ook na verkoop) sterk op prijs wordt gesteld door onze klanten.

De keuken- en badkamertoonzaal van De Wolf Design is van verre en van heinde gekend en bekend. Onze klanten komen niet enkel uit Sint-Pieters-Leeuw ,  Ruisbroek , Vlezenbeek, & Oudenaken  maar ook uit andere gemeenten in de nabije omgeving zoals Dilbeek, Lennik, Beersel, Halle , Gooik 

Ook een keuken, badkamer of maatmeubel kopen?